Heartsafekaatsheuvel

Nazorg

En dan?

NazorgWij realiseren ons dat we heel wat van u vragen. Ervoor zorgen dat er AED’s beschikbaar zijn en mensen stimuleren te leren reanimeren is één ding; het daadwerkelijk reanimeren of helpen bij een reanimatie is heel andere koek.
Laten we voorop stellen dat zonder u Kaatsheuvel nooit Heartsafe zou kunnen worden. Een welgemeend dank!

Na een reanimatie hebben hulpverleners vaak de behoefte om hun ervaring te delen met anderen. Niet alleen met hun directe omgeving, maar ook met mensen die weten wat zij hebben meegemaakt. Soms is die behoefte er vrij kort na de reanimatie, maar het kan ook weken duren. Of helemaal niet. Wij willen u hoe dan ook niet in de kou laten staan.

Om met ons in contact te komen kunt u ons mailen of bellen. Ons e-mailadres is contact@heartsafekaatsheuvel.nl, ons telefoonnummer is 06-42744619. Wij nemen uw mail of telefoon in ontvangst en zorgen ervoor dat u wordt teruggebeld door Karel-Jan van Tuijn, voorzitter van Stichting Heartsafe Kaatsheuvel, huisarts, maar vooral een mens die meteen begrijpt wat u heeft doorgemaakt.

Contact met patiënt of diens familie?

Het kan zijn dat u bij de reanimatie een hart4all-arm‘clickband’ heeft gekregen van het ambulancepersoneel. Deze band is een middel dat u de mogelijkheid biedt om met de patiënt of diens familie in contact te komen. Als beide partijen dat willen kunnen zij dat via de website van Hart4ALL laten weten. Op de clickband staat een uniek nummer waarmee u in verband gebracht kunt worden met degene die gereanimeerd is of zijn/haar familie. Zij hebben ook een clickband ontvangen met hetzelfde nummer. Zo kunnen partijen met elkaar in contact worden gebracht.
Dit is overigens iets ánders dan het persoonlijke gesprek waarover we eerder op de pagina over spraken.

Andere mogelijkheden als u na een reanimatie behoefte heeft aan een gesprek