Heartsafekaatsheuvel

Jamie Youell


Sinds 2009 ben ik werkzaam als projectmanager/webprogrammeur bij Fullservice Reclamebureau Top Two Boxes in Kaatsheuvel. Hier ben ik samen met twee collega’s verantwoordelijk voor alle webgerelateerde projecten. Hierbij te denken aan websites, mobiele websites, webshops, socialmedia campagnes, etc.

Mijn binding met Heartsafe Kaatsheuvel is dan ook de website die Top Two Boxes gerealiseerd heeft. Daarnaast zit Gertjan Verschuren, tevens de directeur van Top Two Boxes, in het bestuur van Heartsafe Kaatsheuvel. Naast dat Top Two Boxes in Kaatsheuvel gevestigd is, is veel van mijn familie woonachtig in Kaatsheuvel.

Ik heb jaren voor VV Desk gespeeld. Ik ben begonnen bij de E-junioren en via de selectie-elftallen terecht gekomen in het 1e elftal van Desk. Mede door mijn wereldreis eind vorig jaar heb ik besloten om bij VV GDC te gaan voetballen wat dichterbij huis (Genderen) ligt.

Aan mijn jaren bij Desk heb ik verschillende mooie herinneringen maar ook minder mooie. Tijdens de wedstrijd Desk 2 – Una 2 werd een speler van Una onwel na een botsing met een speler van Desk. Ondanks dat de ambulances binnen een kleine 10 minuten gearriveerd waren, leken die 10 minuten eindeloos te duren.

Ook in het geval van een hartstilstand is tijd erg kostbaar. Door het goede initiatief van de stichting Heartsafe Kaatsheuvel is het de bedoeling dat er op korte termijn meerdere AED’s beschikbaar zullen zijn op diverse locaties in Kaatsheuvel.

Alle mensen die verbonden zijn aan de stichting wil ik complimenteren voor hun inzet om d.m.v. het uitbreiden van AED’s mensen levens te redden.

september 2012