Heartsafekaatsheuvel

Houd 23 en 30 maart vrij in uw agenda!

TodoKent u dat? Goede voornemens hebben en er niet toe komen ze uit te voeren?

Dit is het moment om een goed voornemen waar te maken!

 

EHBO-vereniging Damiaan uit Kaatsheuvel start binnenkort weer met een cursus reanimatie en AED. Op 23 en 30 maart bent u ´s avonds van harte welkom in de aula van basisschool Den Bussel. Daar leert u alles wat u nodig heeft om een reanimatie met of zonder inzet van een AED te kunnen uitvoeren. Vragen die u heeft worden beantwoord en er is ruim voldoende gelegenheid om te oefenen.

Meer informatie over de cursus is te vinden op deze pagina van EHBO-vereniging Damiaan. Daar vindt u ook de link waarmee u zich kunt inschrijven voor de cursus.

Vergeet u niet na te gaan bij uw zorgverzekeraar of deze de kosten voor de cursus misschien vergoedt? Bij sommige aanvullende pakketten is dat namelijk wel het geval!

Voor inwoners van Kaatsheuvel hebben we een bijzonder aanbod:

Stichting Heartsafe Kaatsheuvel stelt TIEN CURSUSPLAATSEN gratis beschikbaar! Als u na de aanmelding bij EHBO-vereniging Damiaan een mail stuurt naar contact@heartsafekaatsheuvel.nl met daarin uw naam, adres en woonplaats en de melding dat u in aanmerking wilt komen voor een gratis cursusplaats maakt u daarop kans. Wat wij van u vragen in ruil voor de gratis cursusplaats is dat u zich aanmeldt als burgerhulpverlener bij HartslagNu. Als er zich in uw omgeving een mogelijke hartstilstand voordoet wordt na een melding bij 112 niet alleen de ambulance, maar ook een flink aantal burgerhulpverleners (maximaal 30) opgeroepen. Deze kunnen meestal sneller hulp bieden bij een hartstilstand en kunnen daardoor het verschil maken tussen leven en dood.

Maakt u uw voornemen nog deze maand waar? Doe het!KLAPSTUK_-_Hartstichting_-_reanimatiecursus_mei_2015-27